Dvije prigodne blagdanske kulinarske radionice organizira studio Flavorific u zagrebačkom Lučkom, 14. i 15. prosinca. Teme su Slatki božićni klasici i Plant based blagdani, a sudionici će izrađivati sva jela uz vodstvo iskusnih predavača s ekspertizom u naznačenim poljima.

Flavorific kulinarske radionice bit će mjesto širenja znanja, hands-on iskustva i druženja zaokruženog pićem dobrodošlice, zakuskom i poklonom u novom, velikom prostoru. Vrhunska kulinarska ekipa svoje će znanje podijeliti kroz radionice koje će polaznicima pružiti zaokruženo iskustvo izrade jela, okupljanja oko stola, druženja, degustacije i uživanja.

Darko Debić, chef s više od 2O godina profesionalnog iskustva s posebnom strašću prema tijestima i slatkome, držat će prvu u nizu blagdanskih radionica na temu Slatki božićni klasici. Polaznici će na radionici pripremati prigodno dekorirani Bûche De Noël, makovnjaču i orahnjaču te klasične linzere s pekmezom.

Jelena Markota i Nataša Rajčević najjače su plant based snage Flavorifica, a i šire, koje jelima pristupaju studiozno, stavljajući u fokus okuse bez kojih jelo nije potpuno. Za radionicu su osmislile nekoliko plant based verzija poznatih blagdanskih klasika te uz još nekoliko jela zaokružile priču vlastite vizije blagdanskog stola.

Individualna cijena svake radionice je 80 eura po osobi, a ako se prijavite u paru kotizacija iznosi 65 eura po osobi. Prijaviti se možete na info@flavorific.com.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju