Najuzbudljivije doba godine polako, ali sigurno se vraća. Baš Naš advent, koji već niz godina oduševljava sve svoje posjetitelje, ove godine dobiva novo poglavlje na Trgu bana Josipa Jelačića. Magična atmosfera i prekrasno uređenje omiljenog adventskog festivala, koncerti poznatih hrvatskih izvođača i DJ nastupi te blagdanska ponuda vrsnih chefova očekuju nas uskoro. Na glavnom zagrebačkom trgu Baš Naš advent trajat će 40 dana. Od 29. studenog posjetitelji će imati priliku isprobati ukusne gastronomske delicije, snimiti adventske fotografije na novim fotozonama i uživati u ugođaju.

Odlična atmosfera očekuju se u subotu, 2. prosinca, kada će popularni zagrebački bend Psihomodo pop službeno otvoriti adventsko izdanje toga festivala. Nezaboravan provod svim posjetiteljima svakoga će dana osigurati popularna imena na DJ sceni: Luca Goya, Symart i Yuki, a posebna atmosfera očekuje se tijekom cijelog prosinca kada će pozornicu preuzeti Songkillers, Daleka obala, Vesna Pisarović, Hiljson Mandela, Albina Grčić i ToMa.

Zahvaljujući posebnoj gastronomskoj ponudi koju pripremaju poznati hrvatski chefovi Melkior Bašić i Vid Nikolić, i najveći gurmani, ali i ljubitelji slatkih zalogaja, neće ostati ravnodušni. Porchetta, pulled pork na više načina, ukusni buncek, ali i slatke fritule s karamelom ili jabukama, samo su neka od jela u kojima će uživati posjetitelji ovog adventa.

Baš Naš advent ne nudi samo glazbene i gastronomske užitke već i priliku za stvaranje nezaboravnih trenutaka sa svojim najbližima. Cijeli prostor ukrašen fotozonama, svjetlosnim svodom i kuglicama pružit će savršenu pozadinu za najljepše fotografije, ali će postati i idealno mjesto za stvaranje uspomena s obitelji i prijateljima. Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na stranicama Baš Naš festivala na Facebooku i Instagramu.

U Masarykovoj i Preradovićevoj ulici: Nova mjesta u Zagrebu za adventska druženja Advent u Zagrebu, Matoš & Mačke Advent u Zagrebu, Matoš & Mačke Advent u Zagrebu, Matoš & Mačke +6 Advent u Zagrebu - Matoš & Mačke

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju