U španjolskom restoranu "Brunch & Cake“ u Barceloni waffle od lososa sljubljuju s jajima na benediktinski i salatom, a sve zajedno poslužuju na lopati. Primamljivo, zar ne?

 

A photo posted by @yulizhao on


Ovo jelo vjerojatno izgleda mnogo bolje na jelovniku u jednom tapas bar u Las Vegasu nego u stvarnosti. Na fotografiju su pržene okruglice servirane u staklenoj tenisici, ali više nalikuju na neku prljavu i pljesnivu tenisicu.

 

A photo posted by tobychiz (@tobychiz) on


Visoka gastronomija poslužena na starom skateboardu? Čak i da su isti dobro oprali, i dalje nas uznemirava pomisao na konzumiranje hrane s bojom koja se guli s daske.


U francuskom restoranu "La Folie Douce“ u Val d'isereu špagete bolonjez platit ćete 220 kuna, a dobit ćete odvojenu tjesteninu, umak i parmezan u tri zasebne staklenke. Još kad biste barem dobili tanjur na kojem možete sve to zajedno smiješati?


Restoran "Noa" u Tallinu voli živjeti na rubu. Umjesto plate, sir i grožđe poslužuju u mišolovci, pa treba paziti prstiće kada posežete za slasnim zalogajima.

 

A photo posted by Rob Tinsley (@robtinsley) on


Najbolje škotsko jaje služi se u "White Lion Baru" u Bristolu. Toliko su uvjereni u to da ga stavljaju u odgovarajući trofej.


Volimo eksperimentirati s kavom, ali posluživati ju u epruveti, uistinu je pretjerano.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju