U španjolskom restoranu "Brunch & Cake“ u Barceloni waffle od lososa sljubljuju s jajima na benediktinski i salatom, a sve zajedno poslužuju na lopati. Primamljivo, zar ne?
Ovo jelo vjerojatno izgleda mnogo bolje na jelovniku u jednom tapas bar u Las Vegasu nego u stvarnosti. Na fotografiju su pržene okruglice servirane u staklenoj tenisici, ali više nalikuju na neku prljavu i pljesnivu tenisicu.
Visoka gastronomija poslužena na starom skateboardu? Čak i da su isti dobro oprali, i dalje nas uznemirava pomisao na konzumiranje hrane s bojom koja se guli s daske.
Call us cynical, but we don't believe this skateboard will see the inside of a dishwasher.
— We Want Plates (@WeWantPlates) July 20, 2016
(Pic: @GabrielGTweets) pic.twitter.com/xJmcyPw6JS
U francuskom restoranu "La Folie Douce“ u Val d'isereu špagete bolonjez platit ćete 220 kuna, a dobit ćete odvojenu tjesteninu, umak i parmezan u tri zasebne staklenke. Još kad biste barem dobili tanjur na kojem možete sve to zajedno smiješati?
You're going to love this: DECONSTRUCTED SPAG BOL, La Folie Douce, Val d'isere, €29 (@WeWantPlates) pic.twitter.com/81icv1VyEn
— Ed Smith (@rocketandsquash) March 17, 2016
Restoran "Noa" u Tallinu voli živjeti na rubu. Umjesto plate, sir i grožđe poslužuju u mišolovci, pa treba paziti prstiće kada posežete za slasnim zalogajima.
Najbolje škotsko jaje služi se u "White Lion Baru" u Bristolu. Toliko su uvjereni u to da ga stavljaju u odgovarajući trofej.
The guy at the table next to me has just been served the most SENSATIONAL scotch egg. It comes in a TROPHY. pic.twitter.com/iQKz4eqqAW
— Jason Hazeley (@JasonHazeley) December 11, 2016
Volimo eksperimentirati s kavom, ali posluživati ju u epruveti, uistinu je pretjerano.
My mate ordered a strong black coffee and I've never been so angry in all my life wtf even is this? pic.twitter.com/5R8v81mjCc
— IncrediblyRich (@IncrediblyRich) January 17, 2016