Hrvatska košarkaška reprezentacija
je nakon pobjede nad Rumunjskom na EuroBasketu uživala u okusima doma. Podravkini kuhari prevalili su 1400 kilometara i stigli u Cluj kako bi našim sportašima priredili obrok za pamćenje.

"Došli smo im pružiti podršku kako najbolje znamo, a to je da donesemo hranu i pripremimo ih kako to rade njihove mame kod kuće,“ rekao je chef Mišel Tokić.

Košarkaši su uživali u specijalitetima od domaće jadranske tune, janjetine i bifteka, a otkrili su i svoja omiljena jela.

Bojan Bogdanović najviše voli jesti škampe na buzaru, Dario Šarić obožava ribu kovač, a Marko Tomas varivo od mahuna koje može pojesti sa žlicom.

Filip Krušlin je ljubitelj purice s mlincima, Ivan Buva voli biftek sa žara, a Roko Leni Ukić crni rižot koji se tradicionalno sprema od sipe

U videu InMagazina pogledajte kulinarsku gozbu s kojom su Podravkini kuhari iznenadili hrvatske košarkaše.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju