Kaže se da nekoga zaista poznajete tek kada provedete 3 dana s tom osobom… Pa stoga pazite s kim putujete, da vam odmor ne bi postao nezaboravan, ali ne zbog lijepih uspomena…Odabranog suputnika možete 'testirati' na jednodnevnom izletu prije dužeg putovanja, a možete i samo provjeriti spada li u koju od navedenih kategorija. 

1. Škrtac ili rasipnik

Želite unajmiti automobil i istražiti sve čari zemlje u kojoj ste, ali prijatelj, nakon što to već učinite, odbija platiti svoj dio pod izgovorom da je to bilo nepotrebno i da je to ionako bila vaša ideja. Ista stvar se događa s nekime tko rasipa novac, pa kasnije posuđuje od vas.

2. Paničar

Svi smo imali barem jednog kolegu s faksa ili škole, koji se tresao prije svakog ispita i paničario da neće proći. Sada ga zamislite u drugom okruženju. U nepoznatoj zemlji, zagubio se u nekoj ulici, skrenuo van planirane rute, a vi ste s njim… S takvim sigurno ne želite provesti odmor.

3. Kućni tip

Jedina stvar gora od putovanja sa paničarem, je put s nekim tko bi radije vrijeme provodio pred tv-om, a ne u istraživanju grada.

4. (Malo preveliki) Ljubitelj kapljice

Prijatelj koji se napije već ujutro i nije se u stanju vratiti u hotel možda i nije najbolji odabir za suputnika… Posljednja stvar koju želite raditi je trpiti nedolično ponašanje vašeg prijatelja dok ste u inozemstvu. 
.
5. U ozbiljnoj vezi

Samo zato što je neko u ozbiljnoj vezi ne znači da neće biti zabavan na putovanju, ali, budimo realni, većina njih neće. Ne želite provoditi većinu dana slušajući telefonske razgovore golupčića

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju