„Andrea s bloga Cukar, Matejka s bloga Like Chocolate i ja smo se pravo ženski (tvrdoglavo i s ciljem) udružile, iskopale vrijeme (iako se i dalje pitam otkud?!) i složile divnu blagdansku pdf kuharicu na dar“, otkriva Sandra Rončević na svojem blogu O slanom & slatkom: o svemu. Njezine neodoljive čokoladne raspucance: Jednostavna poslastica kojom ćete osvojiti goste obožavamo, a veselimo se i novitetima iz slasne zbirke. 

Tri vrsne kuharice donose 30 blagdanskih recepata, kao zahvalu vjernim pratiteljima na tome što ih podržavaju, komentiraju i kuhaju po njihovim receptima.U knjižici možete pronaći nešto slatko, nešto slano, nešto nađiđano, nešto skroz jednostavno.

30 blagdanskih recepata za svaki stol - 9 30 blagdanskih recepata za svaki stol - 9 (Foto: 30 blagdanskih recepata)

„S ogromnom ljubavlju i poštovanjem jedna prema drugoj, a potom i prema hrani, gastronomiji i kulinarstvu, dale smo sve od sebe da vam donesemo novu inspiraciju i našim receptima obogatimo blagdane“, kaže Sandra.

Od predjela do deserta, u blagdanskoj kuharici možete pronaći recepte za kremastu pileću paštetu, košarice s tunom, pull-apart kruh koji se s guštom izvlači i jede prstima, bakalar s krumpirom za neodoljivi Badnjak, porchettu o kojoj će gosti dugo pričati, kao i božićne kuglofe, medenjake, makovnjače, zvjezdasti kruh i još puno divota.

Kuharicu možete preuzeti klikom na blog O slanom & slatkom: o svemu, a zatim je sve što trebate slijediti upute.

Misterij godine: Gotovo cijela Amerika traži Hrvatsku Split +0 Dubrovnik

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju