Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Škola kuhanja
Želim više
Preporuke
Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Škola kuhanja
Želim više
Preporuke
Upravljaj obavijestima
Prati nas
Impressum
Uvjeti korištenja
Zaštita privatnosti
Politika o kolačićima
Dnevnik.hr
Vijesti
Sport
Showbizz
Lifestyle
Tech
Zdravlje
Biznis
Zabava
Teen
Tv
Iz objektiva Borisa Trogrančića
Zlatni sat i tišina trenutka: Pogledajte fotografije zbog kojih ćete poželjeti otputovati u kameni grad na Neretvi
"Topli zlatni tonovi grle kamene ulice, a mirisi rijeke i starog grada miješaju se s tihim šapatom prošlosti. Kao fotograf, pokušao sam uhvatiti tišinu trenutka kroz detalje: istrošene kaldrme, drvene prozore s patinom vremena, sjenke koje igraju po zidovima..."
NASTAVI ČITATI
Ručak za 30 minuta
Jednostavno, a prefino: Recept za neodoljivo sočnu janjetinu
Bolji od raspucanaca
Brzi i hrskavi i meki: Savršeni talijanski kolačići koje su obožavali i kraljevi
Nekada sveta rijeka
Trebišnjica: Od krške divljakuše i najdulje svjetske ponornice do - betonskog kanala
Ma, savršena
Osvježavajuća i lagana: Recept za najfiniju tortu od limuna i sira
Što kuhati
Eh, da smo prije znali...
Šalabahter za blagdane: 10 trikova slastičara uz koje će vam torte i kolači biti sočni i puni okusa
Kraljica fešta
Pet savjeta za savršeno pečenje: Kako pripremiti mladu janjetinu?
Savršena temperatura
Znate li zašto nije dobro kuhati jaja na jakoj vatri?
Magija iz frižidera
Običan sastojak za ogromnu razliku: Trik s bjelanjkom za neobično hrskav i savršeno začinjen pečeni krumpir
Neodoljivo!
Šnenokle ili paradižot: Brzinski recept za savršeni desert od 5 sastojaka
I ljeti i zimi
19 eura za noć: Drvene kućice u Gorskom kotaru za savršen odmor
Prespavati možete u drvenim kućicama u obliku piramida koje su okružene brezama, malim jezercem, ali i prekrasnim planinskim krajolikom...
Predivni Aventin
Najpoznatija ključanica u gradu: Rimska vrata pred kojima ljudi stoje u redovima da vide što se krije s druge strane
Mirisne (ali i smrdljive) ruže sa svih krajeva svijeta, stabla seviljskih naranči i najpoznatija ključanica u Rimu - koja nudi pogled na drugu državu, samo su neki od razloga za posjet Aventinu...
Tko zna, zna
Kviz općeg znanja: Riješite ovih 15 laganih pitanja... pa mozak na pašu
Blagdanski klasik
Recept za husare: Omiljeni keksi za koje ne treba puno sastojaka
neokolišaj
Ne tonu i imaju doživotnu garanciju: Upoznajte Floaties, sunčane naočale koje su nastale iz ljubavi prema Jadranu
Na osami
20 metara od mora: Kamena kućica na Korčuli idealna za bijeg od stresne svakodnevice
Predobro!
Recept za slatka uskrsna peciva toliko fina da ih nećete moći prestati jesti
OPG Grgurić
Zujanjem do zdravlja: Sve popularija terapija zbog koje stranci dolaze u malo selo pokraj Karlovca
Za prste polizati
Prhko tijesto punjeno najfinijom kremom: Najbolji recept za savršene princes krafne
Marco Pierre White
Senzacionalno, pametno, a tako jednostavno: Legenda britanske kuhinje zaljubila se u način na koji Hrvati pripremaju meso
Kada smo prvi put čuli da Marco Pierre White dolazi na Weekend Food Festival u Rovinj redakciju je preplavilo neopisivo uzbuđenje. Znali smo da moramo sjesti s njim lice u lice i napraviti intervju pa čak i ako dobijemo tek pet minuta vremena za brzinski razgovor.
NASTAVI ČITATI
Za najbolje rezultate
Domaća i rolana u mrežici: Koliko dugo se kuha šunka?
Ispravite ih
Savršena francuska salata: 5 čestih pogrešaka zbog kojih neće biti dovoljno ukusna
Trikovi koji pale
Mekana i slatka: Najbolji recept za sirnicu koji će vam ikad trebati
Prati nas na Instagramu!
Želiš li prvi saznati za povoljne aviokarte
Pripremi putovnicu i prijavi se na naš newsletter jer uskoro polijećemo ;)
Prijava
Please
don't
insert text in the box below!