Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Škola kuhanja
Želim više
Preporuke
Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Škola kuhanja
Želim više
Preporuke
Upravljaj obavijestima
Prati nas
Impressum
Uvjeti korištenja
Zaštita privatnosti
Politika o kolačićima
#teletina
Paris
Riječki restoran u kojem se odlazi na pečenu teletinu i janjetinu: Porcije su obilne, a meni s juhom i palačinkama košta 30 eura
U detaljima je tajna
Hrskavo, a sočno: 5 trikova za savršeno pečenje puno okusa i slasti
30 centimetara velik
Trik za savršeni bečki šnicl kakav spremaju samo Austrijanci
Mmmmmm
Hit-jelo u Švicarskoj: Omiljeni recept za teletinu na naglo u umaku od gljiva
Osso bucco
Savršenstvo bez mane: Talijanski recept za bezobrazno meke teleće koljenice
Kuhaš, jedeš, piješ
Kuhar na jedan dan: "Dimili smo štrukle, pekli teletinu i pustili suzu za zagorske brege"
Jela iz pepela
Recept koji vrijedi isprintati: Sočna teleća peka s krumpirom
Još vijesti