Tema: #Sava

Staro kupalište na Savi: Na Babinjaku su se sunčale nudistice, a na nasipu se "fuliralo"

11.8.2017
Savsko kupalište

Sve je pocrnjelo, i žensko i muško od sunca: lijepe dame ko Aide, gospoda ko beduini, a djeca ko da su crnačka, pisalo se u ilustriranom tjedniku Svijet prije gotovo 90 godina o novootvorenom kupalištu na Savi...

Riječni razgled Zagreba: Panoramski rafting Savom

4.5.2015
img placeholder

Glavni grad Hrvatske, turistička destinacija u stalnom rastu, sada nudi i jednu novu, drugačiju atrakciju – dvosatni panoramski rafting Savom. Program je namijenjen domaćim i stranim gostima koji priželjkuju jedan drugačiji, aktivan sadržaj u hrvatskoj metropoli.

FootGolf - najzabavniji sport današnjice konačno u Zagrebu

4.10.2014
img placeholder

Obožavate odvaliti loptu nogom, a da vas pritom nimalo nije briga hoće li je dohvatiti vaš ili protivnički igrač? Volite prirodu, zelenilo, društvo? Nije vam problem nositi majicu s kragnom, bermude ni tenisice? Čestitamo - upravo ste ispunili sve uvjete da postanete FootGolfer!

Biciklijada Mali Pariz–Klakar - pedalama do fešte!

26.8.2014
img placeholder

Biciklijada Mali Pariz – Klakar nastala je 2010. godine, a predstavlja cikloturistički projekt kojem je cilj promocija cikloturizma i slavonske tradicije i običaja. Samo ime je šaljiva asocijacija na poznatu rally utrku Paris – Dakar, jer je Mali Pariz poznato naselje u Slavonskom Brodu, a Općina Klakar nedaleko Broda.

Fish you were here – fotoreportaža sa Fišijade u Brodu

23.7.2014
img placeholder

Slavonski Brod, ili od milja samo Brod, jednostavno je savršeno mjesto za održavanje pučkih fešti na otvorenom u blizini rijeke Save. i dok naša Metropola već stoljećima uspješno bježi od iste, nakon već opjevane brodske Pečenkijade, ovoga je puta naša mala redakcija osvanula i na – Fišijadi!