linker-img
  • Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Odabrano
  • Želim više
  • Preporuke
close image
  • Hrana i piće
  • Putovanja
  • Aktualno
  • Zanimljivosti
  • Odabrano
  • Želim više
  • Preporuke
Upravljaj obavijestima

Prati nas

  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

#Pasta

PR
Viva la pasta!

Priprema domaće tjestenine ne mora biti dugotrajna – evo kako!

Slika nije dostupna
Carbonara bez jaja

Talijanski klasik: "Siva pašta" sa slaninom gotova za 20 minuta

Umak
Prefino!

Talijanski trik za "najbolji umak bolognese na svijetu"

Hrana u Rimu - 2
Majstori slasti

9 jela koja treba probati u Rimu: Carbonara je tek početak priče...

Umak od rajčice
Priča o uspjehu rajčice

Plod koji ima posebno mjesto u talijanskoj kuhinji: Put od otrovnog voća do hrane koja je osvojila Italiju

Slika nije dostupna
Male tajne

Pasta alla votka: Odličan trik za savršen umak od rajčice

Tjestenina
Antonio Carluccio

Savjeti kuma talijanske kuhinje: Kako odabrati najbolji oblik tjestenine za različite umake

Još vijesti
Upravljaj obavijestima
© Punkufer
  • Impressum
  • Marketing
  • Uvjeti korištenja
  • Zaštita privatnosti
  • Politika o kolačićima

404image

close