Tema: #Novi Zeland

Hrvati nemaju šanse: Objavljena lista najseksi naglasaka na svijetu

7.5.2019
Parti

Prema ovom istraživanju, domaći dečki morat će se više potruditi oko osvajanja strankinja, a mjesto koje smo zauzeli toliko je loše da je bolje da i ne pokušavamo govoriti engleski, nego samo univerzalni jezik ljubavi. ;)

WC koji godišnje privlači tisuće turista

10.2.2019
Hundertwasser

Toalet je završio 1999., a da Hundertwasser sljedeće godine nije umro ploveći brodom, možda bi još koje njegovo djelo krasilo Novi Zeland. Ovako svi turisti koje svakodnevno srećete u Kawakawi čekaju red na WC, i to kako bi ga fotografirali.

Veliko otkriće: Znanstvenici tvrde da su pronašli osmo svjetsko čudo

3.12.2018
Rotomahana

Bijele i ružičaste terase jezera Rotomahana sakrile su se pod pepelom nakon velike erupcije, no znanstvenici tvrde da su novozelandske Pompeje uspjeli locirati...

Za cijenu vile u Opatiji može se kupiti cijelo selo

7.11.2018
Novi zeland

Na natječaj su se javili i kineski investitori, no kod ove prodaje ima jedna kvaka. Naime, selo mogu kupiti samo Novozelanđani, tako da u ruke stranaca ne može nikako doći.

Kakav nagib! Ovo je najstrmija ulica na svijetu

22.7.2016
Ulica Baldwin u Dunedinu - 5

Najstrmija ulica na svijetu nalazi se u novozelandskom gradu Dunedinu, a svojim neobičnim izgledom privlači brojne turiste iz cijelog svijeta.

Tongariro: Najpopularniji planinski prijelaz na Novom Zelandu

29.8.2018
Tongariro prijelaz - 1

Nacionalni park Tongariro najstariji je nacionalni park na Novom Zelandu, a od 1990. na popisu je UNESCO-ve svjetske baštine.

Zlatni kipić za scenografiju dobiva priroda! Posjetite lokacije koje su proslavile oskarovske filmove

5.7.2018
Škotska

U potrazi za destinacijama koje popularnost duguju velikom platnu nezaobilazna je i Škotska te prekrasni Karibi, Maroko i Tajland...

Road trip na Novom Zelandu: "Maor na kraju svijeta zna gdje je Dalmacija, ali ne i Hrvatska!"

20.10.2017
Antea na Novom Zelandu - 17

Na ta dva metra kvadratna puta, jedino mjesto u cijelih 30-ak kilometara gdje ima signala da nazovem pomoć na cesti, kada sam ih dobila, nisu mogli pronaći auto pod Mislav Kuzmanić, a ja nisam znala registraciju.