Tijekom vikenda u pustinji Navade pojavio se misteriozni monolit. Visoka, pravokutna reflektirajuća struktura uočena je u blizini Gass Peaka na samo sat vremena od Las Vegasa.

Strukturu je primijetila policija Las Vegasa tijekom misije potrage i spašavanja, te su o svemu odmah obavijestili pratitelje na svojim društvenim mrežama.

"Vidimo puno čudnih stvari u našem poslu, kao što su ljudi nepripremljeni za vremenske (ne)prilike kada idu planinariti i koji su bez vode, ali pogledajte ovo," napisali su policajci na mreži X te objavili fotografiju misterioznog monolita.

Tko je ga je postavio i zašto nitko ne zna?

Ovo nije prvi put

Zanimljivo je pripomenuti da ovo nije prvi put da se misteriozni objekt pojavio na teritoriju Sjedinjenih Američkih Država, pa čak niti u pustinji.

Tijekom korone slična reflektirajuća struktura niknula je u saveznoj državi Utah, ali i u Rumunjskoj. Monoliti su niknuli pod okriljem noći, ali isto tako i nestali svega nekoliko dana kasnije.

Tada smo čitatelje punkufera pitali što misle o ovoj pojavi. Većina anketiranih (41 posto) vjerovao je da je riječ o umjetničkom performansu kojemu je glavni cilj bio zabaviti ljude u koroni.

Što je sada razlog njegovog pojavljivanja?

Misterij gradnje piramida: Egipćani su imali "prirodnu pokretnu traku" za transport ogromnog kamenja Egipatske piramide - 4 Egipatske piramide - 3 Egipatske piramide - 1 +0 Egipatske piramide - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju