Tema: #kupa

Kome treba resetiranje? Kućica na Kupi stvorena za savršeni odmor

5.2.2019
Kuća Mia

Zimi se gosti mogu zagrijati u sauni ili jacuzziju te kraj kamina na drva, a čim zatopli, osvježenje se traži u vanjskom bazenu ili uređenim kupalištima na Kupi.

Kupske noći: Zabava na rijeci uz alku, Šikljadu i vratolomije u zraku

29.8.2018
Kupske noći - 3

Manje uzbuđenja neće biti ni u subotu, kada u 15 sati na Šetnici kreće Šikljada – veslački dvoboj kupskih čamaca. Četveročlane posade borit će se jedna protiv druge na stazi duljine 200 metara.

Otkrili smo raj za ljubitelje prirode: Najbolje mjesto za kupanje na rijeci Kupi koje ima sve!

24.5.2018
Bela krajina - 6

Uređeno kupalište s adrenalinskim parkom i vodenim aktivnosti za odrasle na divnoj rijeci Kupi, samo jedan sat vožnje od Zagreba. Pronašli smo najbolje mjesto za ljubitelje prirode koje nudi sve!

Izlet po kiši: Izvor Kupe osvaja mističnom ljepotom

18.9.2017
Kupa

Magla se izdiže iz Kupe, koja se doima kao da ključa, a okolne planine otpuštaju maglu i izgledaju kao da dišu. Doživljaj je bolji od bilo kojeg filma, bilo kojeg opisa u romanu. Jednostavno, to se mora doživjeti...

Zadnji topli vikend provedite na Kupi pola sata od Zagreba

7.9.2017
Letovanić

Ovdje ćete uživati u miru na selu, a osim predivne riječne plaže, tu su i stare drvene kuće, čardaci, karakteristični za ovo područje.

Izgradile repliku žitnih lađa koje su prije 200 godina plovile Kupom

30.6.2017
Žitna lađa

S obzirom na to da na Kupi već više od stoljeća nije viđeno tako veliko plovilo, djeluje zaista impozantno u svome okruženju.

Savršeno za vikend! Mjesto koje očarava sve koji vole Kupu i prirodu

9.6.2017
Kuća Jakovci

"I sami smo bili svjesni da imamo vikendicu u malom raju, gdje se najbolje opuštamo pogotovo u društvu obitelji i prijatelja", kažu vlasnici

Partija šaha kakvu do sada niste vidjeli: Ženski renesansni šahovski turnir

6.6.2017
Turistički brod Juran i Sofija

Finalna partija odigravat će se na Šetici Slave Striegla u obliku živog šaha, a figure će biti djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik...