Ako sanjate mirna zelena jutra uz rijeku i apsolutni mir bez zvukova prometa, aparata, pištanja mobitela i galame s TV-a, ako vam treba koji dan daleko od svih, u zagrljaju prirode, pobjegnite u neki jednostavniji život koji ćete otkriti u Robinzonskom kampu Kupa - Juratovićki brig.

Samo 16 kilometara od Karlovca, tako blizu, a opet tako daleko od svakodnevice, uživajte u malim stvarima, opustite se uz mirnu, okrepljujuću Kupu i odmorite se kako vjerojatno odavno niste. Uz nevjerojatan pogled, privatnu plažu i svježu izvorsku vodu možete iščistiti sve što vas "pritišće".

Bez struje i vode

Robinzonski kamp Kupa prava je oaza za ljubitelje prirode, mirno utočište u kojemu ćete se napuniti dobrom energijom i divnim uspomenama. Kamp struju dobiva iz solarnih panela i ona se koristi tek za najosnovnije, a interneta i vode - nema.

Robinson camp Kupa - šatori - 4 Robinson camp Kupa - šatori - 4 (Foto: Booking.com)

Tuširat ćete se u rijeci Kupi, donositi vodu za piće s obližnjega izvora, a hranu držati u prirodnom hladnjaku iskopanom u zemlji. Ako baš morate, smijete napuniti i mobitel, a možda shvatite da ste slobodniji bez njega.

Za rasvjetu se koriste solarne svjetiljke i baklje, a umjesto uz ekran, večeri ćete provoditi uz logorsku vatru. A ako vas brine ono što nikome nije strano – ne mora, u kampu postoje "normalni" toaleti, s kotlićem i papirom.

... ali sa vam što vam treba

U Robinzonski kamp Kupa možete se utaboriti s vlastitim šatorom, ali ako nemate šator ili ne želite nositi vlastitu opremu za kampiranje – ne morate. Svakako biste trebali spakirati nešto hrane, pića, vreće za spavanje ili posteljinu, a sve ostalo naći ćete u kampu.

Robinson camp Kupa - šatori - 1 Robinson camp Kupa - šatori - 1 (Foto: Booking.com)

U kampu su za najam dostupni prostrani šatori promjera 5 metara za 4-6 osoba, s madracima i jastucima. Uz svaki šator nalazi se mala natkrivena kuhinja opremljena plinskim kuhalom i posuđem, kao i stol s klupama, mjesto za loženje vatre, roštilj i drva za potpalu.

U Robinzonskom kampu Kupa možete unajmiti i drvene kolibe u kojima se komotno mogu smjestiti 4 osobe. Kolibe su opremljene krevetima s madracima i jastucima, malim stolom i klupama. Uz svaku se kolibu također nalazi opremljena kuhinjica s kuhalom, stol s klupama, roštilj i mjesto za loženje.

Dostupna je i oprema za sportove na vodi, možete unajmiti i kajak, a večeri ćete vjerojatno provoditi začarani pucketanjem logorske vatre. U Robinzonski kamp Kupa dobrodošli su i vaši psi, a cijena noćenja u šatoru na platformi Booking.com iznosi 60-ak eura, a u kolibi 87 eura.

Savršeni izlet na Mrežnici: Ljepotica koja zove na punjenje baterija u zelenilu Mrežnica Mrežnica - 5 Mrežnica - 4 +2 Mrežnica - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju