Grad Rijeka dobio je novu atrakciju koju valja iskoristiti čim prije. U centru grada zavrtjelo se tzv. „Riječko oko“, šareni panoramski kotač kakav se može vidjeti u europskim metropolama poput Londona ili Beča, a koji svojim putnicima pruža nevjerojatan pogled na grad.

U njemu mogu uživati svi uzrasti, a ima 14 kabina u koje stane do pet osoba. Vožnja traje oko 7 minuta. Radnim danom možete u njemu uživati od 15 do 21 h, a vikendom veselje počinje već u 10 ujutro. Cijena vožnje je 45 kuna za starije od 12 godina, te 35 kn za djecu od 5 do 12 godina. Za najmlađe je vožnja besplatna.

Riječko oko podići će vas na 22 metra visine odakle se savršeno vide grad i luka. Ovu priliku moći ćete iskoristiti tijekom veljače, a Riječko oko pronaći ćete na Trgu 11. brigade HV-a.

Kada ste već u Rijeci, obiđite i neke od lokacija koje smo vam preporučili. Nema šetnje Rijekom bez kave na Korzu, a ni tog panoramskog kotača koji će pružiti pogled kakav može Trsat. Svratite u malu Ulicu šišmiš, posjetite naš „toranj u Pisi“ ili zavirite u riječko podzemlje u kojem se nalaze tuneli iz Drugog svjetskog rata. A za dobar ručak, svratite u Gostionu Putniku u kojoj ćete se u narodnoj atmosferi s prijateljskim cijenama oprostiti od Rijeke – do idućeg puta.

Znate li tko je vitez crne psovke? 10 zanimljivosti koje se skrivaju na ulicama Rijeke Rijeka, Hrvatska - 1 Rijeka, Hrvatska - 3 Rijeka, Hrvatska - 4 +5 Rijeka, Hrvatska - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju