Na sat vremena od Zagreba, u selu Spahići na rijeci Kupi smjestila se kuća u kojoj je sve podređeno odmoru. Mala oaza mira nalazi se na pola puta između Zagreba i Rijeke - od silaska s autoceste A1 na izlazu Bosiljevo ima još svega 12 kilometara do nje.
Od šuma vode do pogleda na zelenilo i prekrasnu prirodu, Mala kuća Mia nalazi se na idealnoj lokaciji za uživanje, daleko od betona i žurbe, u svako doba godine.

Zimi se gosti mogu zagrijati u sauni ili jacuzziju te kraj kamina na drva, a čim zatopli, osvježenje se traži u vanjskom bazenu ili uređenim kupalištima na Kupi.
Vlasnici Daria i Saša veliki su ljubitelji životinja pa su ljubimci uvijek dobrodošli. U velikom ograđenom dvorištu mogu se zabavljati po cijele dane.

Gostima su na raspolaganju tri spavaće sobe u kojima se udobno može smjestiti društvo od šestero ljudi, a prema potrebi, na raspolaganju su i dva dodatna ležaja te dječji krevetić. Ne treba razmišljati ni o kuhinjskim uređajima, posuđu i osnovnim potrepštinama jer je kuća dobro opremljena.

Gosti koji je posjećuju šaroliki su; od obitelji s djecom, parova koji žele provesti romantičan wellness-vikend u prirodi do manjih društava koji priređuju manje proslave, minisvadbe, djevojačke i momačke, koje prema željama organiziraju vlasnici – uključujući i catering.

Interijer Interijer (Foto: Mala kuća Mia)

Kuća za potpuno uživanje opravdava svoje ime pa tako oni koji požele mogu naručiti masažu kraj bazena ili u wellness-prostoru.
Poseban je prostor predviđen za druženje, a sadrži sve što je potrebno za dobru zabavu, uključujući i set za karaoke.

Cijena je noćenja oko 2200 kuna (300 eura), a dva su noćenja minimalna. Za tri do pet noći gosti dobivaju popust od 20 posto, a za 6 noći i više smještaj je jeftiniji za 40 posto. Popusti ne vrijede za termine Božića, Nove godine i od 1. 6. do 1. 9. ako drukčije nije dogovoreno. Masaža, hrana iz obližnjeg restorana i ostale usluge dogovaraju se prilikom rezervacije.

Hrvatska šuma u kojoj ljudi nesvjesno "gaze" po tisućama eura Motovun Lov na tartufe - 1 Lov na tartufe - 2 +3 Lov na tartufe - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju