Taco & Burger Barr u centru Zagreba promijenio je svoje lice. U Jurišićevu 2a odsad će se ići na bagelse, peciva s rupom za kojima je poludio cijeli svijet. Bagel & Lobster Barr ponudit će naciji kultne slatke i slane kruščiće koji se najprije kuhaju pa peku kako bi imali hrskavu koricu.

Bagel&Lobster Barr Bagel&Lobster Barr (Foto: Facebook: @Bagel&Lobster Barr)

Namirnice poput crème fraîchea, mariniranog lososa, pečenih jaja, špeka, roastbeefa, zapečenog povrća i chutneya poslužit će kao inspiracija za srce slavnog sendviča. Bit će ondje i jela od hlapa na razne načine, poput onog u brioche pecivu, salata, brzih jela i onih koja se jedu žlicom.

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Kroketi od tikvica ilustracija Iz pećnice Kroketi od tikvica i sira: Recept za savršeni ljetni prilog uz pečeno meso