Davne 1998. godine Dukat je potrošačima ponudio prvu liniju funkcionalnih mliječnih proizvoda b.Aktiv LGG. Bio je to tada (i još uvijek jest) jedini mliječni proizvod na domaćem tržištu s mljekarskom kulturom LGG – i danas najistraženijom mljekarskom kulturom te zdravstvenom tvrdnjom „Jača prirodni imunitet“ uz prepoznatljivu marketinšku komunikaciju „Dnevna doza imuniteta“.
I danas, 20 godina kasnije, b.Aktiv LGG bez konkurencije drži vodeće mjesto u kategoriji funkcionalnih jogurta, ali i smoothieja u Hrvatskoj!

Naime, 2014. godine Dukat je predstavio b.Aktiv LGG Smoothie – liniju prvih mliječnih smoothieja koji su nastali kao kombinacija najpopularnijeg funkcionalnog jogurta b.Aktiva LGG i pažljivo biranih kombinacija voća, povrća i žitarica.
Istovremeno s predstavljanjem b.Aktiva LGG Dukat je prvi u domaćoj mliječnoj i prehrambenoj industriji 1998. godine pokrenuo trend dvosmjerne komunikacije sa svojim potrošačima putem besplatnog potrošačkog telefona, čiji je broj 0800 277 277 nepromijenjen od prvog dana te je i danas na raspolaganju Dukatovim potrošačima.

Dukat Dukat (Foto: PR)

Prvotno zamišljen tek kao podrška prilikom lansiranja b.Aktiva LGG, besplatni potrošački telefon postao je glavni komunikacijski kanal Dukatovih potrošača i službe za korisnike koja je potrošačima na raspolaganju od 0 do 24 sata, 7 dana u tjednu.

U povodu dvadesete obljetnice b.Aktiva LGG, Dukat je predstavio posebno, slavljeničko, limited edition izdanje b.Aktiva LGG u 500 gramskoj posebno dizajniranoj bočici te kreativni natječaj #zavolizimu na društvenim mrežama.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju