Na zapadu Walesa, u idiličnoj prirodi nalazi se jedinstveni hotel – prepoznatljivi 'double decker'. Dvokatni autobus jedan je od najprepoznatljivijih simbola Londona, Engleske i Ujedinjenog Kraljevstva.

Po londonskim ulicama prvi je takav autobus počeo voziti još 1829. godine. Tada je izgledao znatno drugačije od današnjih. Imao je 22 sjedeća mjesta, vukli su ga konji, a samo su si imućniji građani mogli priuštiti vožnju.

Noviji, ali i dalje vintage model iz 1964. Leyland Titan double decker poslužio je kao inspiracija za smještaj, usred farme Ceridwen Centre
na kojoj se uzgaja organsko voće i povrće. Do šest posjetitelja može spavati u autobusu koji ima i prostor predviđen za dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu.

Osim glampinga, gosti nemaju previše sadržaja u okolici kojim bi se mogli zabaviti, pa odlučite li se smještaj u Ceridwen Centru, pobrinite se da na put idete s onim suputnicima koji također traže mir – i s kojima se jako dobro slažete.

Farma nudi i druge zanimljive varijante smještaja, poput preuređenih staja ili jurta, šatora koji tradicionalno koriste nomadi u stepama središnje Azije.

Svjetski hit na hrvatski način: Carsko meso, tuna ili kobasice koje treba probati u centru Zagreba Buncek Carsko meso Losos +0 Kobasica

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju