Nana je s oduševljenjem prihvatila izazov, no kad je vidjela popis namirnica, priznala nam je da se ipak malo uplašila. Sushi riža, buncek mariniran, kuhan na pari i glaziran sa soja i fish sosom, salsa od ananasa s baranjskom mljevenom paprikom i svježom mentom, wasabi slaw sa kupusom, komoračem, wasabi hrenom i crnim sezamom, dinstani ljubičasti kupus sa sokom od borovnice, pink jaje marinirano u soku cikle, dresing od hrena, furikake - popis je to koji je iznenadio Nanu, inače veliku ljubiteljicu egzotične kuhinje.

No kao i u svakom izazovu do sada, Nana je stisnula zube i počela degustirati jelo iz posudice koje izgleda kao da pršti okusima. Njezina reakcija na prvi zalogaj nagnala je i Silvija da isproba to azijsko jelo, a je li im se svidjelo, pogledajte u videu.

To jedinstveno jelo Silvije je fotografirao pametnim telefonom Samsung Galaxy S10+ koristeći opciju pod nazivom Hrana

Sretnete li Nanu i Silvija na Adventu u njihovu izvršavanju izazova, slobodno im se pridružite ili im pružite podršku. Inače, neke izazove odrađivat će Nana, neke Silvije, a neke oboje jer je u duetu najzabavnije, i tako će nam usput pokazati raznolikost najboljeg božićnog sajma u Europi.

Ako se ovog prosinca želite dobro nasmijati, pratite naš Adventski izazov u kojem svaki dan otvaramo novu kućicu.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju