Ukoliko ste željeli uzduž i poprijeko obići zemlju fjordova, uskoro će biti pravo vrijeme za to. Naime, kao što postoje restorani s ponudom "All you can eat", tako je sad jedna norveška aviokompanija izmislila akciju – "All you can fly", pa za određenu naknadu možete letjeti koliko vas volja!

Obilazak Norveške u dva tjedna nikad nije bio jednostavniji nego ove godine. Zrakoplovna kompanija Wideroe ponudila je kartu "Upoznajte Norvešku", koja vam omogućava putovanje zemljom u neograničenoj mjeri tijekom dva tjedna, u razdoblju između 1. srpnja i 31. kolovoza.

Oslo Oslo (Foto: Guliver / Thinkstock)

Moguće je uzeti tri paketa – za 435, 512 i 589 dolara, a svaki nosi određeni dio zemlje u koji je moguće odletjeti. Najskuplji paket omogućiti će vam, naravno, najveću pokrivenost. Kompanija ukupno leti na 42 odredišta, a jednom kad kupite ovu kartu, možete letjeti koliko vas volja uz uvjet da ne možete više od 4 puta koristiti istu liniju.

Čekirati se možete čak i dva sata prije leta ukoliko ima mjesta, a letovi u nekim slučajevima uključuju i odlazak u druge zemlje, poput Danske i Švedske.



Ovaj "pass" izvrsna je stvar za putnike koji žele istražiti zemlju što je više moguće, pa ako još uvijek tražite kombinaciju za ljeto, a oduvijek ste htjeli obići Norvešku, ovo nam se čini idealnim načinom na koji možete provesti svoj godišnji odmor.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju