Galerija Esplanade 0 Ana Grgić 0

U trendu Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac


Prepustite se originalnoj selekciji umjetničkih delicija talentirane Ane Grgić i božanstvenim okusima jeseni koji vas pozivaju na kušanje. Dopustite da vas osvoji spoj novih trendova,
vrhunskih svježih lokalnih namirnica i izbor zavodljivih gurmanskih nota.

Uz odabir novih okusa, uživati možete i u nezaobilaznim klasicima te ekskluzivnom Beluga kavijaru, dok se spoj najboljih okusa nalazi u pažljivo osmišljenim tasting jelovnicima.

Menu uključuje i bezglutenske jelovnike te za one željne atraktivnog performansa - izbor vatrenih flambé jela. Slasnu gozbu oplemenite probranim vinima i pjenušcima po preporuci sommeliera i zaokružite najfinijim slasticama Esplanade slastičarskog tima.

Istinski gurmani ovdje možete pogledati cijeli jelovnik.