Četiri aviona Airbus A330-200 uskoro će postati čisti sinonim luksuza u zračnom prometu. Naime, parovi koji će letjeti preko Atlantika, moći će se na dugačkom letu opustiti u – ljubavnim apartmanima!

Naravno, oni se neće nalaziti u ekonomskoj klasi, tako da će užitak provođenja vremena u ljubavnim apartmanima biti rezerviran samo za one dubokog džepa. Inače, recimo da se uvode tri vrste ljubavnih apartmana – Solo Corner Suite, Solo Freedom Suit i Love Suite.

Virgin Atlantic Virgin Atlantic (Foto: AFP)

Parovima će najzanimljiviji biti ovaj zadnji, a u svakom avionu ukupno će biti tri takva, što u prijevodu znači komfor za 6 putnika. On će parovima nuditi maksimalnu udobnost, a idealni su za ručanje, gledanje filmova ili odmor, s obzirom da se sjedala mogu transformirati u krevet.

S druge strane Freedom Suite namijenjen je putnicima koji lete sami i žele si priuštiti maksimalnu udobnost, dok Solo Corner obećava privatnost i sjajan pogled.

U svakom slučaju, ako želite putovati poput kralja a imate dovoljno novaca, ovo je lijepa vijest za vas, a ovi avioni će za početak povezivati engleski Manchester s New Yorkom, Bostonom, San Franciscom i Barbadosom.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju