Otkad se otvorio, El Toro restoran & bar na domaću gastronomsku scenu unio je dašak svježine, nove energije, savršene okuse i neke odlične koncepte. Tako je od prošlog četvrtka uveo novi zanimljivi program nakon posla – Taco Thursday, kojemu je cilj popularizacija ovog zanimljivog jela.

Od sada će svi gosti svaki četvrtak moći uživati u večeri uz jedinstvene tacose koje posebno za ovaj program smišlja i priprema chef El Tora, Mario Mihelj.Koncept Taco Thursday večeri bazira se na neiscrpnim mogućnostima i kombinacijima okusa koji se mogu dobiti naočigled jednostavnim jelom kao što je taco. Taco večeri popularne su diljem svijeta, a s obzirom na to kako je koncept El Toro restorana & bara izuzetno moderan i donosi svjetske gastro trendove, ekipa El Tora odlučila je svoje goste upoznati s bogatstvom okusa koje pružaju tacosi.

Tacos meniji četvrtkom obuhvaćat će nachose, ponekad taquitose te četiri varijacije tacosa od kojih će dva biti iz standardne ponude El Tora, a dva će svaki vikend van karte osmišljavati i nadograđivati chef Mario Mihelj. Inače standarni tacosi iz El Toro ponude su tacos spicy piletina, tacos hrskava kozica, BBQ beef tacos i tacos od bikovog repa, dok su neki od tacosa koji su do sada dodatno osmišljeni – tacos tuna i tacos pulled pork.Uz tacose u sklopu ovog programa i reggaeton ritmove, svi će se gosti moći opustiti i uz vrhunsko španjolsko pivo Estrella Damm Inedit koje je rezultat suradnje poznate španjolske pivovare i svjetski poznatog kuhara Ferrana Adrie koji je bio na čelu restorana elBulli, a koje je kreirano kako bi pratilo izuzetnu hranu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju