Nova TV već treću godinu za redom na male ekrane, širokoj publici donosi hvale vrijedan projekt 'Wings for life'. Radi se o globalnom projektu koji ima jedan cilj: pronaći lijek za ozljede leđne moždine. Svi sudionici u utrci Wings for Life World Run trče za one koji ne mogu, a 100 posto vrijednosti iznosa startnina namijenjeno je istraživanjima.

Nova TV prepoznala je snagu projekta i sa željom da što kvalitetnije pomogne u ostvarenju cilja, osim produkcije događanja i emitiranja istog, veliki broj zaposlenika i sudjeluje u samoj utrci.

Radi se o globalnom projektu koji ima jedan cilj: pronaći lijek za ozljede leđne moždine. Svi sudionici u utrci Wings for Life World Run trče za one koji ne mogu, a 100 posto vrijednosti iznosa startnina namijenjeno je istraživanjima Na programu Nove TV gledatelji će moći uživo pratiti start utrke, osjetiti energiju koja vlada Zadrom te uz brojne sugovornike i voditelja Dorijana Elezovića upoznati bolje projekt kao i trkače. U ovom je projektu Nova TV dio svjetske produkcije, a sliku iz Zadra Nova TV šalje u stotine milijuna domova diljem svijeta.

Osim na malim ekranima utrku live prenosi i Dnevnik.hr koji će također omogućiti korisnicima dodatne sadržaje, komentator utrke je sportski novinar Nove TV Vlado Boban, koji će također imati goste. Na Dnevnik.hr-u već sada korisnici mogu pronaći pregršt inspirativnih i dirljivih priča vezanih uz Wings for Life.

Utrka je iz godine u godinu postupno rasla i to sve zahvaljujući nevjerojatnoj energiji, kojom je sustavno zarazila trkače diljem Lijepe naše. Ono što ju čini drukčijom je koncept utrke bez cilja, gdje je ciljna linija zapravo presretačko vozilo koje kreće za trkačima i u trenutku kada ih stigne završava njihovu utrku.

Novost je ove godine da možemo sudjelovati baš svi: oni koji ne mogu biti u Zadru, mogu sudjelovati u Selfie utrci pomoću svojih pametnih telefona. Sve što treba jest skinuti aplikaciju Wings for Life World Run app.

Ovaj jedinstveni zajednički trenutak koji ujedinjuje vremenske zone, briše kontinentalne granice i plemenitim ciljem daje vjetar u leđa svim trkačima, ne propustite pratiti ove nedjelje na Novoj TV.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju