Turistička agencija Unforgettable Croatia odlučila je inspirirati sve obožavatelje televizijske serije Igra prijestolja te nagraditi najvještije prognozere odličnom nagradom. Uspijete li predvidjeti kraj osme i finalne sezone ove fantastične serije agencija će vas nagraditi besplatnim putovanjem u Split i Dubrovnik.

Točnije, osoba će dobiti tri besplatna noćenja s doručkom u hotelu s pet zvjezdica u Splitu te četiri noćenja u Dubrovniku u listopadu 2019. godine. Nagrada uključuje i vođenu turu po lokacijama na kojima se snimala serija u Splitu i Dubrovniku te izlet gliserom na Hvar i Vis.

Slika nije dostupna Putovanja Zima stiže u Dubrovnik: Turisti "traže" Majku Zmajeva, Maloprstića i Cersei po Starom gradu

Prognoza završne sezone Igre prijestolja trebala bi duga maksimalno 1000 znakova te biti proslijeđena na internetsku stranicu Unforgettable Croatia najkasnije do 5. svibnja 2019. zajedno s imenom, prezimenom i e-adresom osobe zainteresirane za glavnu nagradu.

Ako bude više točnih prognoza, pobjednik će biti izabran nasumičnim odabirom.

Unforgettable Croatia inozemna je turistička agencija za luksuzna putovanja u Hrvatskoj, koja ima urede u Londonu, San Franciscu i New Yorku.

Zavirite u splitsku "špilju": Stan u vinskom podrumu starom 200 godina Stan u vinskom podrumu u Splitu - 6 Stan u vinskom podrumu u Splitu - 1 Stan u vinskom podrumu u Splitu - 3 +5 Stan u vinskom podrumu u Splitu - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju