Prvotno je Trogir nastao na otoku koji se nalazi u tijesnom morskom rukavcu između otoka Čiovo i kopna. Kasnijim širenjem i sve većim porastom stanovništva nastala je potreba da se grad proširi i na kopno. Kopno oko grada zapravo je bogata plodna ravnica čije blagodati su već u davninama prepoznali i mnogi Rimljani koji su ovdje gradili svoje vile.

Tako je i car Klaudije na ovo područje naselio svoje ratne veterane za koje je dao posebno izgraditi vile. Sve to potvrđuje bogatu povijest grada koji je prvi u Europi imao svoju vlastitu ljekarnu, a čijom vizurom dominira katedrala sv. Lovre koja je uvrštena na UNESCO-v popis svjetske baštine.

Danas je Trogir jedan od naših najpoznatijih gradova u svijetu, koji svake godine posjećuje sve više turista. Kako biste posjetili ovaj grad, a izbjegli mogućnost da u špici sezone ostanete bez svog smještaja, potrudili smo se pronaći za vas par primamljivih ponuda.

Hotel Medena
U samom srcu borove šume, na prostoru od 60 hektara u prekrasnom zaljevu smjestio se vodeći turistički objekt u ovom dijelu Jadrana. Hotel Medena udaljen je od Trogira samo 4 kilometara, a sa starim ribarskim naseljem Segetom povezan je šetnicom uz more u dužini od 1 kilometar. Plaža od hotela smještena je 150 metara do koje se dolazi uređenim putevima kroz hladovinu borove šume. Plaža je betonirana, na dijelove stjenovita, šljunčana, pogodna za djecu.

Unutar hotela nalazi se restoran koji će svakom gostu ponuditi vrhunsku uslugu. Jelovnik je tako sastavljen da zadovolji ukuse i potrebe svakog gosta, a u ponudi su razna mesna i riblja jela spremljena na tradicionalan način.

Kako bi zadovoljili potrebe baš svakog gosta, u hotelu Medena odlučili su se svojim gostima ponuditi i 8 dnevni program mršavljena i detoksikacije. Uz pomoć Maje Zupančić naučit ćete kako se riješiti nagomilanih kilograma uz pomoć posebno osmišljenog programa. U programu vas očekuje posebna vrsta prehrane koja se sastoji od sirovog voća i povrća te zdravih detoksikacijskih juha idealnih za opskrbljivanje vašeg tijela energijom u vruće ljetne dane.

Tu je i svakodnevno jutarnje vježbanje te iz, izvođenje joge, izleti u Trogir i posjet mnogim izletištima u okolici. Otkrit ćete posebne tehnike i načine čišćenja pojedinih organa u tijelu, a sve u svrhu kako biste se riješili nakupljenih masnoća i toksina i kako bi proces gubitka kilograma bio što učinkovitiji. Za kraj svaki će polaznik programa dobiti smjernice prilagođene njegovom organizmu kako se zdravo hraniti i kvalitetno živjeti. Dođite odmoreni i spremni na posao i krenite zdravi u nove radne pobjede.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju