Osvježenje od ljetnih temperatura možete potražiti i na kontinentu.

Posebno ćete uživati ako odaberete neko mjesto okruženo gustim raslinjem koje je udaljeno od gradske vreve, a koje ima na raspolaganju i bazen za kupanje.

Upravo takvo biserčić s pogledom na Petrinju pronašli smo na Airbnbu. Vila Nina prostire se na 102 četvorna metra, ima dvije kupaonice i dvije spavaće sobe, a odjednom može primiti osam gostiju.

Upravo zato nameće se kao odličan izbor za nekoliko parova, odnosno srednje veliko društvo. Osvježiti se možete u bazenu Osvježiti se možete u bazenu (Foto: Airbnb)
Sa sobom možete povesti i kućnog ljubimca.

Kuća je okružena šumom u kojoj možete naići na kakvog zeca ili jelena, odmarati na terasi sa spektakularnim pogledom na okolicu ili se osvježiti u bazenu. Na raspolaganju vam je i vanjski roštilj za pripremanje ukusnih obroka te sauna.

Kada vam dosadi osama, pješice se možete spustiti u centar Petrinje te uživati na obalama rijeke Kupe.

Kuća se iznajmljuje preko Airbnba za 851 kunu na noć, odnosno 105 kuna po osobi ako iskoristite njezin maksimalni kapacitet.

Kako izgleda odmor u šumskoj idili s pogledom na Petrinju, pogledajte u našoj fotogaleriji. Na raspolaganju vam je terasa s roštiljem Na raspolaganju vam je terasa s roštiljem (Foto: Airbnb)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju