Zamislite da k tome vaš kufer ima i posebni patent zatvaranja i otvaranja bez zatvarača, koji vam omogućuje da bez imalo muke posegnete za svakim kutkom unutarnjeg prostora? Rekli bi smo mrak!

No, što biste rekli da vaš idealan kufer ima i ugrađenu bateriju za slučaj nužde, te vam može poslužiti kao izvor napajanja vašeg mobitela ili laptopa u kriznim situacijama?

Upoznajte Trunkster, kufer stoljeća koji ima i otporno kućište, ručku koja u sebi ima ugrađenu vagu tako da uvijek znate težinu svojeg kufera, praktičnu dršku za guranje, standardni lokot za zaključavanje, i pazite sad ovo - ugrađeni GPS.


Da! Dobro ste pročitali. Truckster u sebi ima ugrađen GPS tako da putem računala uvijek možete vidjeti gdje se nalazi. Ovo je i više nego praktična funkcija ukoliko se vaš kufer izgubi negdje na aerodromu.

Dostupan je u dvije veličine, a procijenjena prodajna cijena mu je 500 američkih dolara. Nije puno s obzirom da ćete ovaj kufer imati doživotno! Pogledajte video u prilogu i sami se uvjerite u funkcionalnost Truckstera...

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju