U Las Vegasu ćete tako pronaći muzeje koji su "Family friendly" i koji će zaokupirati i vas i vaše najmlađe. Tu je "Children's Museum" u kojem možete zaista štošta naučiti, ako poželite malo aktivnosti na otvorenome, tu je i Springs Preserve u kojem možete saznati više o ekologiji Južne Nevade. Navečer je najbolje vrijeme provesti u Neon Muzeju gdje možete istražiti sve blještave znakove iz povijesti ovog grada.


Atrakcije su povoljne uspoređujemo li ih s ostalim aktivnostima poput kockanja, a pruža se zaista široki spektar onih za čiji razgled nećete potrošiti ni lipe. Tu je tako prva zgrada ikada izgrađena na ovom području - Old Las Vegas Mormon Fort u samom središtu grada koja je izgrađena ne tako davne 1855. godine.

Ako poželite razgledati Las Vegas iz ptičje perspektive tu je i najveći opservacijski kotač na svijetu koji će vam u 30 minuta vožnje prikazati sve strane ove metropole dobre zabave.

Što se smještaja tiče, nemojte misliti kako su svi hoteli skupi. Ima i onih koji su povoljniji, a isto tako djeci zanimljivi. Dobar primjer takvog hotrl je i Paris Hotel i Casino koji je izgrađen u manjoj verziji popularnog Eiffelovog tornja. Svi hoteli imaju i bazene tako da osvježenja neće nedostajati.


Kada vam dosadi vreva grada, dovoljno je sjetiti se činjenice kako je Las Vegas smješten u srcu pustinje. Svega 15 minuta iz centra grada nalazi se jedna od najtoplijih pustinja na svijetu koja je atrakcija sama po sebi! U svakom slučaju - i veliki i mali će pronaći zanimljivosti po svojem guštu, pitanje je samo što volite!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju