Morskim avanturama nema kraja. Kupanje, sunčanje, plivanje, šetanje, guštanje, vožnja brodom i ostalom plovilima, ronjenje i slično standardni su načini kako provodite svoje morske dane. No, ovog puta na jedan dan uđite u cipele ribara i dobro se zabavite s ekipom, a pritom nešto i naučite.

Ribolovna avantura uz profesionalca

Svaki pravi ribar potvrdit će da taj posao jednostavno morate voljeti. Iskusni pomorac i ribar Ivan Vac iz Fishing Tribunj resorta, na brodu Chris Craft Commander 31 dijeli s vama svoje znanje o ribolovu, vodeći vas šibenskim arhipelagom i pritom educirajući o ribolovu i navigaciji. Naučite više o ribama, moru, ribolovu i navigaciji morskim prostranstvima u „FISH & FUN – SMALL“ ribolovnoj avanturi.

Pretvorite se u pravog ribara

Da biste postali pravi ribar barem na nekoliko sati, potrebna vam je oprema, ribarska dozvola, ali i ponešto za popiti i pojesti. Sve je to zbrinuto u ovoj nezaboravnoj morskoj avanturi koja, osim ribolova te skipera – ribolovnog vodiča, uključuje i potrebnu opremu te hranu i piće. Mreže stajačice, parangal, peškafondo, štapovi i razne udice bit će vam potrebni u ovoj pustolovini u trajanju od 5 sati.

Ulovite sami svoj obrok

Budući da ćete saznati sve o lovljenju ribe te se okušati u samom ribolovu, bit će i ulova. Ono što ulovite vi ili dio ekipe, priprema se na brodu po izvornim receptima starih ribara. Osim što će biti zabavno, bit će i poučno. Ovim malim izletom, vraćate se prirodi i sami lovite ono što ćete toga dana imati na jelovniku.

Ponuda za ribolovnu avanturu u trajanju od 5 sati, koju može koristiti do 6 osoba, pronašli smo na akcijskoj cijeni. U cijenu od 75 kuna po osobi uračunat je ribolov uz skipera, edukacija, dozvole i oprema, hrana i piće. Pogledajte ponudu i uputite se na morsku avanturu za pamćenje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju