Kao i proteklih godina, ova hvalevrijedna manifestacija, koju je pokrenulo Narodno sveučilište Dubrava uz pomoć partnera iz cijele zemlje i ove godine okupit će velik broj sudionika iz svih krajeva naše zemlje te se očekuje još veća posjećenost nego proteklih godina.

Ovogodišnja, deveta po redu Noć kazališta sadržava najbogatiji program do sada, a održat će se 25. studenoga 2017. godine. U njoj će sudjelovati 80-ak kazališnih institucija i organizacija: nacionalna kazališta, javna i nezavisna kazališta, druge javne ustanove u kojima se odvija kazališna djelatnost te amaterske kazališne skupine, u pedesetak mjesta u Hrvatskoj.

Najbogatiji popratni program manifestacije do sada održavat će se od 16. do 26. studenog, a uključivat će stručne tematske okrugle stolove, izvedbe kazališnih predstava na više mjesta i lokacija u zemlji te raznovrstan popratni program.

Europska noć kazališta, ove godine poprima oblik množine – noći kazališta – koje su započele 4. i 5. studenog 2017. godine u Bugarskoj, nastavljaju se 18. studenog u Češkoj, Slovačkoj, Austriji i Bosni i Hercegovini, a završavaju 25. studenog u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji. Na ovaj način, Europa proteže aktivnosti popularizacije i vidljivosti kazališne djelatnosti na cijeli mjesec studeni, omogućavajući time i međunarodnu cirkulaciju zainteresirane publike.

 

Ovdje pronađite detaljan program događanja u vašem gradu.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju