Znamo da su mnogim ljudima kućni ljubimci praktički članovi obitelji, te im prilično teško dođe kad se prilikom ukrcaja na let od njih moraju razdvojiti. E pa, jedna kompanija odlučila je zauzeti drugačiju politiku po tom pitanju…

Dolazi nova era za putnike koji lete s kućnim ljubimcima. Privatna zrakoplovna kompanija K9 Jets počela je nuditi letove za kućne ljubimce koji povezuju New York s Parizom, Lisabonom i Londonom. Oni će se pobrinuti da vaš krzneni prijatelj leti poput čovjeka.

Prilikom odabira mogućnosti, Imate dva izbora: možete kupiti zasebno sjedalo za svog ljubimca ili vaš ljubimac može sjediti na podu bez dodatnih troškova. Iako tvrtka nudi fiksne cijene za svoja sjedala, ovdje je ipak riječ o privatnim letovima, tako da su cijene sve samo ne jeftine.

Kućni ljubimci - 3 Kućni ljubimci - 3 (Foto: Getty Images)

Sjedalo na letu K9 Jetsa koštat će vas oko 8 tisuća eura, a ako vas tješi, imate pravo i na obrok. Cijena je prilično paprena, no posebne mogućnosti oduvijek se plaćaju, zar ne? Vi i vaš krzneni pratitelj ušetat ćete ravno u zrakoplov bez ikakvih redova, kaveza ili odjeljaka za teret. Dakle, doslovno kao da ste ušli s članom obitelji.

Ovime i znate kraj koga točno sjedite sljedećih nekoliko sati, te nema straha kako će vam netko zauzeti naslon za ruku. Ipak, ovo je luksuz kojeg će priuštiti samo oni najdubljih džepova, ali neke stvari su često samo za „odlikaše“.

Više mjesta za putnike i teret: Avion koji će uskoro zavladati nebom Avion širokog trupa JetZero - 3 Avion širokog trupa JetZero - 2 Avion širokog trupa JetZero - 1 +0 Avion širokog trupa JetZero - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju