Aquacolors je vodeni park u Poreču koji u kojem će se dobro zabaviti i osvježiti i veliki i mali, i oni željni adrenalina i oni koji se žele samo opustiti. Četiri bazena i 15 vodenih tobogana jamče cjelodnevnu zabavu, a uz bazenske čuvare i visoke sigurnosne standarde moći ćete se sasvim prepustiti zabavi i uživanju.

Uz vodene atrakcije, u parku se nalazi nekoliko restorana s raznovrsnom ponudom hrane, sunčališta gdje se možete izležavati na ležaljkama i barova od kojih je sigurno najatraktivniji coctail-bar sa zavidnim izborom koktela koji se nalazi u masažnom bazenu u divovskoj krokodilskoj glavi.

U Aquacolorsu su dostupne svlačionice i tuševi, kao i sefovi i ormarići u koji možete pohraniti sve osobne stvari, a u parku vam neće trebati ni novac jer Aquacolors ima bezgotovinski sustav plaćanja unutar parka. Na ulazu ćete dobiti narukvicu s čipom koja će bilježiti koje ste proizvode ili usluge kupili. Narukvica s jedinstvenim kodom skenira se prije nego napustite park i tada plaćate sve što ste potrošili.

U parku se nalazi Aquashop u kojemu možete pronaći sve što ste zaboravili ponijeti a treba vam u Aquacolorsu. Ovdje možete kupiti i svoju fotografiju s vodenih tobogana jer tobogani Family rafting slide i Turbolance imaju instaliran fotosustav pa će vam uspomena na dobru vodenu zabavu uz pomoć fotografije trajati puno duže.

Onima koji više vole mirniju zabavu na vodi sigurno odgovarati vijuganje u Lijenoj rijeci ili brčkanje u bazenu s umjetnim valovima.

Aquacolors je otvoren svaki dan od 10 do 18 sati, a ulaznice po cijeni od 29 € za osobe visoke do 140 centimetara odnosno 36 € za sve osobe više od 140 centimetara možete kupiti na blagajni Aquacolorsa ili online

Za ovisnike o scrollanju važna će biti informacija da je cijeli park prekriven Wi-Fi mrežom, a automobil možete parkirati na parkiralištu ispred Aquacolorsa koje je za posjetitelje besplatno.

Ako dolazite u Aquacolors Istarskim ipsilonom, izađite na izlazu Baderna i nastavite prema Poreču. Napustite prvi kružni tok prije Poreča na trećem izlazu i nastavite ravno do sljedećeg kružnog toka.

Ako dolazite iz Poreča, vozite glavnom cestom u smjeru Vrsara i Funtane. Kada prođete Zelenu i Plavu lagunu, brzo ćete stići do Aquacolorsa, a posjećujete li ga iz Zelene lagune, pješice će vam trebati samo 15 minuta.

  Vodeni park usred pustinje čije se otvorenje s nestrpljenjem očekuje Vodeni tematski park Qiddiya u Saudijskoj Arabiji - 1 Vodeni tematski park Qiddiya u Saudijskoj Arabiji - 2 Vodeni tematski park Qiddiya u Saudijskoj Arabiji - 4 +0 Vodeni tematski park Qiddiya u Saudijskoj Arabiji - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju