Upustite li se u pretraživanje zanimljivih kuća za odmor na hrvatskoj obali preko Airbnba, zasigurno ćete zastati u nevjerici kod Ville Tina u Medulinu. Ta zanimljiva trokatnica izgleda poput nasukane luksuzne jahte.

Villa Tina prostire se na oko 400 četvornih metara, a smještena je tik uz more u naselju Pješčana Uvala.

Obuhvaća pet spavaćih soba i četiri kupaonice za maksimalni smještaj 11 osoba, pa se nameće kao dobra ideja za odmor veće obitelji ili grupe prijatelja.

Zanimljiv dizajn i u unutrašnjosti kuće Zanimljiv dizajn i u unutrašnjosti kuće (Foto: Airbnb.com)

U prizemlju zanimljivog arhitektonskog objekta naći ćete prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, a koji izlazi na terasu s bazenom.

Trokatnica s prekrasnim pogledom

S terase na zadnjoj etaži naći ćete pak grijani osvjetljeni jacuzzi, ali i najljepši pogled na otvoreno more i okolicu.

Spavaće sobe raštrkane su između svih tri etaža, a svaka od njih međusobno je povezana unutarnjim stubištem, ali i liftom.

Atraktivna trokatnica u Medulinu Atraktivna trokatnica u Medulinu (Foto: Airbnb.com)

Villa Tina nudi i besplatni parking, prostor za zabavu sa stolnim tenisom, mini saunu, ali i kupaonice s hidromasažnim tuš-kabinama.

Iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 392 eura za noć, a prvi slobodni termini dostupni su tek potkraj travnja 2025. godine. Zavirite u fotogaleriju na početku teksta i pogledajte što sve nudi Villa Tina u Medulinu.

Sat i pol od granice: Drvena kuća uz jezero savršena za romantični odmor udvoje Drvena kućica Venus u Sloveniji - 6 Drvena kućica Venus u Sloveniji - 2 Drvena lkuća Venera u Sloveniji +3 Drvena kućica Venus u Sloveniji - 7

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju