U srcu Gornje Savinjske doline kod Mozirja na sjeveru Slovenije izgrađena je ova romantična drvena kuća po imenu Venera, a koja se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 225 eura na noć.

S obzirom da se nalazi u mjestašcu na pragu Alpa i tik do jezera – popularan je izbor među ljudima različitih interesa od ljubitelja ribolova do planinarenja.

Osobito je vole posjećivati parovi koji su u potrazi za mirom, tišinom i dubinskim opuštanjem u prekrasnoj prirodi.

Drvena kuća Venera obuhvaća spavaću sobu i dnevni boravak za maksimalni boravak dvije osobe. Na raspolaganju vam je i dobro opremljena kuhinja s blagovaonicom te manja kupaonica.

Drvena kuća Venera popularan je izbor među parovima Drvena kuća Venera popularan je izbor među parovima (Foto: Airbnb.com)

U obrocima možete uživati i na terasi uz opuštajuć pogled na zelenu okolicu.

U sklopu imanja na kojoj se kuća nalazi postoji i spa centar u kojem možete otići na masažu, uživati u jacuzziju i sauni. Imajte na umu da usluge spa centra nisu uključene u cijenu te da ih trebate unaprijed rezervirati.

Kućica je dobila ime po rimskoj božici ljepote, ljubavi, plodnosti i spolnosti. Što sve nudi pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Kuća u Gorskom kotaru s najljepšim pogledom na rijeku Kupu Kuća za odmor u selu Dolus u Gorskom kotaru - 8 Kuća za odmor u selu Dolus u Gorskom kotaru - 7 Kuća za odmor u selu Dolus u Gorskom kotaru - 5 +4 Kuća za odmor u selu Dolus u Gorskom kotaru - 6

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju