Ove godine više nego ikad u potrazi smo za mjestima okruženima prekrasnom prirodom u kojima možemo napuniti baterije i otpustiti sav nakupljeni stres. Mini villa Romance upravo je jedno od takvih mjesta.

Riječ je o pravoj maloj zelenoj oazi u mjestu Gornje Raštane koje je otprilike 25 kilometara udaljeno od Zadra. Kućica je napravljena od kamena i drveta, a prostire se na oko 30 četvornih metara – okružena prekrasnim maslinovim stablima.

Slika nije dostupna Putovanja Mobilna kućica za sjajan ljetni odmor 10 minuta hoda od centra Biograda na Moru

Kuća je mala, ali je iskorištena do maksimuma. Energija se dobiva preko solarnih ploča postavljenih na krovu kuće. Gostima je na raspolaganju mala spavaća soba s bračnim krevetom i dnevni boravak s kaučem koji mogu ugostiti maksimalno četiri osobe.

U sklopu dnevnog boravka nalazi se i mini kuhinja s blagovaonskim stolom, kao i zasebna kupaonica s tuš kabinom. U sklopu kuće nalazi se i vrt sa sezonskim povrćem koje je uzgojeno na ekološki način i kojim se gosti mogu poslužiti bez ikakve nadoplate.

Slika nije dostupna Putovanja S pogledom na more: Kuća s bazenom na Braču za sjajno ljetovanje s ekipom

Poslužiti se možete i roštiljem te pekom za pripremanje domaćih specijaliteta.
Imanje je okruženo suhozidom i pruža privatnost. Iako se nalazi u blizini ceste, vrlo je tiho i mirno.

Mini villa Romance iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 900 kuna za noćenje. Dio onoga što nudi, pogledajte u fotogaleriji.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju