Zamislite situaciju. Putujete do Pariza automobilom i odlučili ste se na putu malo osvježiti? Jeste li znali da postoje stanice na kojima se jednostavno možete istuširati? Mnogi će stati, prespavati u hotelu, no za one kojima daleka putovanja automobilom nisu nikakva prepreka, zašto se ne bi osvježili "na pola puta". Tuširanje na cesti lakše je nego što ste mislili.

Jeste li znali da velik broj benzinskih postaja na međunarodnim koridorima – autocestama ima tuševe u kojima se možete vrlo jednostavno, brzo i povoljno istuširati? Ima logike s obzirom na to da je ta infrastruktura najkorisnija vozačima kamiona, koji redovno koriste tuševe ne bi li održali higijenu na svim tim silnim dugim putovanjima, koja ponekad traju i danima.

No, kako pronaći benzinsku postaju na kojoj možete koristiti tuš? Savjetujemo vam korištenje aplikacije Truck Parking Europe, u kojoj ćete vrlo lako filtrirati benzinske postaje s tuševima. Naravno, tuševi se, baš kao i korištenje WC-a, naplaćuju, a cijena korištenja tuša ovisi o državi te iznosi od tri eura nadalje.

Zanimljivo je da mnoge od postaja imaju na raspolaganju i praonice rublja, a iznenadili biste se da neke od postaja imaju čak i fitness centre kako biste se razgibali od silnog sjedenja u automobilu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju