Gardaland je uvijek dobra ideja. Još kad toj izvrsnoj ideji dodamo činjenicu da ćete u njemu biti čak do 23 sata i još k tome na Halloween, nema puno razloga za razmišljanje – 31. 10. idete u Gardaland!

Većina zaljubljenika u Halloween, odnosno Noć vještica, za mnoge kontroverzni dan u godini, već se naveliko priprema za proslavu. Svake godine ponuda se sve više širi, pa tako možete uživati u raznim klubovima u tematskim partijima, mističnim walking turama po gradovima, u kinima s prigodnim filmovima, u kazalištima u predstavama ili se pak odvažiti na korak više i odlučiti se na "strašno" putovanje. Usudite li se?

Zanimljiva je činjenica da sam naziv „Halloween“, odnosno Noć vještica dolazi od engleske riječi „All Hallows' Eve“. No korijeni blagdana sežu još u vrijeme Kelta, koji su upravo na taj dan svojim poganskim obredima slavili žetvu.

Vjeruje se i da su se u noći između 31. listopada i 1. studenog okupljale vještice, stoga ne čudi da su upravo one, uz, naravno, sve ostale mitske strašne likove, jedan od simbola Halloweena.

Uz vještice, zombije, duhove, vampire i mnoge druge strašne prikaze i čudovišta možete uživo sresti u Gardalandu. Vjerujte, adrenalina vam neće ni najmanje faliti. Izrezbarenu bundevu možete ponijeti sa sobom u autobus, a na putovanje ćete zaboraviti iste sekunde kad stanete pred ogromna vrata na ulazu u taj adrenalinski zabavni park u Italiji.

Budite hrabri i riješite se straha od straha te uz visoku dozu adrenalina i zabave proslavite nezaboravnu Noć vještica. Šetnja kroz Gardaland cijelog će vam dana, ali i noći jer ćete tamo boraviti do mrklog mraka, biti će sve samo ne opuštena. Iza svakog ugla vrebat će strašne nemani, a vriskovi zaprepaštenih posjetitelja dolazit će gotovo sa svih strana.

No ne brinite, ipak, radi se samo o likovima koji će vam začiniti ovaj zanimljiv izlet. Ako se i zasitite straha i adrenalina, odmoriti se možete u Sea Lifeu, fantastičnom akvariju u kojem ćete upoznati podvodni svijet. Tko zna, možda i tamo sretnete neočekivane stanovnike čija će vas pojava zaprepastiti.

Priuštite si dozu straha i adrenalina i iskoristite vrhunsku ponudu koju smo pronašli. Ne zaboravite, u Gardalandu ćete biti sve do 23 sata prije ponoći, stoga je zabava uz najstrašnija čudovišta zaista zagarantirana.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju