Kuc-kuc… Uskoro je Valetinovo. Nemojte zaboraviti na poklon, a ako ste se zaželjeli pobjeći od svakodnevice, razmislite o romantičnom vikendu u nekoj od destinacija koje smo odabrali. Sve su u Hrvatskoj, stoga nećete ni trebati puno putovati.

Valentinovo u Opatiji

Budite VIP i za Valentinovo se razmazite u Opatiji. Opustite se zajedno uz masažu s aromatičnim orijentalnim uljima i zaboravite na svakodnevicu. U sobi će vas dočekati boca vina i čokoladne praline, a kad se zaželite romantične šetnje, krenite na Lungomare.

Zaustavite se kod djevojke s galebom i okinite fotografiju za uspomenu. Zaljubite se ponovo u Opatiji uz ponudu koja uključuje smještaj za dvije osobe, na samo 50 metara od mora. Besprijekoran pogled je zajamčen, stoga brzo rezervirajte svoje bajkovito Valentinovo u Opatiji.

Valentinovo u Đurđevcu

Udvoje je uvijek ljepše, kažu u Đurđevcu. Ako ste jedni od onih kojima je dovoljno biti zajedno s dragom vam osobom i ne da vam se izlaziti iz sobe, idealna ideja kojom ćete razveseliti svoju srodnu dušu jest posjet Đurđevcu, gdje vas čeka izvanredno wellness iskustvo.

Romantika, romantika i samo romantika u kombinaciji s oazom mira i opuštanja uz netaknutu podravsku prirodu. Iskoristite priliku i za sebe i svoju bolju polovicu dogovorite neki od tretmana koji su u ponudi u spa-zoni, stoga brzo provjerite ponudu i proslavite Valentinovo na podravski.

Valentinovo u Trakošćanu

Pitate se kako izgleda Valentinovo kao iz bajke? Doživite ga u Trakošćanu! Pravi snijeg ove godine još nismo vidjeli, no možda će vas bijele pahulje iznenaditi upravo na Valentinovo i pružiti vam nezaboravne trenutke s pogledom na bajkoviti dvorac. Naravno, ni ovdje wellness i opuštanje neće izostati.

Razmazite se boravkom u vanjskoj panoramic finskoj sauni i proslavite najbolje zajedničke trenutke, a dan završite posebnom večerom. Ne čekajte i rezervirajte ponudu. Sretno Valentinovo!  

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju