"Trebinje zovu grad platana i grad sunca jer ovdje je tijekom godine čak 260 sunčanih dana. Od mora je udaljeno samo 20 kilometara. Postoji puno zanimljivih stvari koje se ovdje mogu obići, kao što su Stari grad, Arslanagića most iz 16. stoljeća, platane u centru grada stare 120 godina, najveća ponornica u Europi - rijeka Trebišnjica, Sultan-Ahmedova džamija i još puno toga", o hercegovačkom gradu otkriva fotograf Boris Trogrančić riječima, ali i fotografijama koje možete pogledati u našoj galeriji.

"Prolazeći kroz ovaj dio Hercegovine, iskoristio sam lijepo vrijeme veljače i prvi put posjetio grad o kojem sam čuo toliko toga lijepog - Trebinje. Budući da sam fotograf, obišao sam pregršt toga. Iako je jedan dan premalo kako bih fotografirao sve što sam želio, obišao sam neke od najvećih atrakcija", kaže fotograf čije radove možete pratiti na njegovu Facebooku, ali i kanalu na YouTubeu.

Trebinje - 1 Trebinje - 1 (Foto: Boris Trogrančić)

Odlučite li posjetiti Trebinje, iz Dubrovnika će vam trebati oko pola sata vožnje, a ondje će vas osim lijepe arhitekture dočekati i izvrsno vino i hrana, karakteristični za taj kraj. Dotad možete otputovati kadrovima Borisa Trogrančića.

Možda najljepše u BiH: Jezero u čudesnoj prirodi na kojem su cijene smještaja - bagatela Prokoško jezero - 4 Prokoško jezero - 3 Prokoško jezero - 2 +0 Prokoško jezero - 1

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju