Hotel WiFi Test servis je koji prikuplja, analizira i distribuira podatke vezane uz kvalitetu i brzinu Wi-Fi veze u hotelima diljem svijeta. Prilikom bookiranja hotela često provjeravamo da li sobe u hotelu imaju Wi-Fi pristup, ali ono što ne znamo je koliko je taj Wi-Fi uopće dobar i možemo li ga koristiti u toj mjeri da budemo zaista zadovoljni uslugom. na žalost, najčešće nas dočekaju loši Access Pointovi koji ne podnose više od par klijentskih uređaja, slab signal, loš dijeljeni ADSL izlaz prema Internetu, i slično. Zato je sad tu - Hotel WiFi Test!

I vi možete pomoći u istraživanju - kad dođete u neki hotel, povežite se povremeno na mrežu, otvorite hotelwifitest.com i obavijestite sve o kvaliteti Wi-Fi usluge u hotelu. Loš Wi-Fi može biti jako loš marketing za Hotel, ali to više nije naš problem. Neka oni brinu o rezultatima, zadovoljstvu i komentarima gostiju. Svi rezultati za svaki hotel se pohranjuju, analiziraju i na kraju se dobije kumulativni rezultat po hotelu, javlja portal Krugoval.net..

U krajnjem slučaju, ako i ne želite dati svoj doprinos testom, možete se informirati o hotelima koje su drugi ljudi komentirali i testirali im Wi-Fi, a sve to ako uopće imate potrebu za internetom na godišnjem. Ok, imate, pardon...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju