Ljudi u kontinentalnom dijelu Hrvatske ljeti traže predah od vrućina u zelenim oazama, a posebno na mjestima uz kakav bazen. Poput male kuće Mia u zaselku Spahići kod Bosiljeva, koje je od Zagreba udaljeno oko sat vremena vožnje automobilom.

Slika nije dostupna Putovanja Savršeno mjesto za ekipu: Kuća s beskonačnim bazenom u Međimurju za odmor kao iz filmova

Mala kuća Mia ima dva kata, okružena je bogatim zelenilom, a prostire se na 160 četvornih metara. U potpunosti je klimatizirana, obuhvaća tri spavaće sobe za maksimalno šest osoba. Na raspolaganju vam je i veliki dnevni boravak sa satelitskom televizijom, dobro opremljena kuhinja s blagovaonicom te kupaonica.

Ispred kuće se prostire lijepo uređena i djelomično natkrivena terasa s privatnim bazenom veličine 7 x 3 metra i dubine 145 centimetara koji omogućava osvježenje kada temperature porastu u termometru. Oko bazena se nalaze i ležaljke za uživanje na otvorenom i druženje s prijateljima.

Slika nije dostupna Putovanja Mediteranska idila: Kuća za ljetne gušte koju ne bismo željeli napustiti sve do jeseni

Ako vam je draže osvježenje u rijeci, u blizini se nalazi i prekrasna Kupa.

Mala kuća Mia opremljena je i saunom te hidramasažnom kadom. Iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnbn po cijeni od oko 1300 kuna na noć. Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju