U Hrvatskom zagorju kod općine Sveti Križ Začretje, na samo pola sata vožnje od Zagreba, smjestila se ruralna kuća za odmor Estera koja će vam biti idealna baza ako ste planirali istraživati Zagorje, ali i mirna oaza u prirodi daleko od svega ako vam treba odmor u miru i ne planirate se nekoliko dana baš nikamo micati.

Smještena na brdašcu na osami, okružena zelenilom i dubokim mirom, kuća Estera idealna je za vikend bijeg u dvoje, druženje s prijateljima ili odmor s obitelji i, naravno, ljubimcima – ovdje su dobrodošli.

Autohtona, obojena u crno i neodoljivo šarmantna, pozdravlja vas svojim kontrastno uokvirenim prozorima i onom nekom toplinom koju imaju samo drvene kuće.

Kuća pruža udoban smještaj za 5 osoba (3+2) i ima veliku spavaću sobu, kuhinju i blagovaonicu, dnevni boravak, prostranu modernu kupaonicu i odvojeni WC te natkrivenu terasu s roštiljem i još jednu veliku nenatkrivenu terasu. Kuhinja je dobro opremljena, a vani možete pripremiti i roštilj, peku pa čak i mali ražanj.

U udobnim krevetima odmorit ćete se kraljevski, a buđenja uz pogled na šume i livade okupane svježom rosom neopisiva su, to jednostavno morate doživjeti.

Kuća Estera divno spaja sve suvremene udobnosti i istinsko uživanje u prirodi.

Domaćini su se potrudili opremiti je svime što vam treba za pravi odmor. WiFi je besplatan, a naći ćete i Bluetooth karaoke zvučnik i – bez brige - dovoljno pripremljenih drva za pečenjaru.

Cijena noćenja u ruralnoj kući za odmor Estera ovisi o broju osoba i iznosi između 70 i 150 eura.
Unajmiti je možete preko platforme Booking.com, a sve detalje možete pronaći na ovom linku.

  Ljeto na sjeveru Hrvatske: Odmor i kupanje u zelenilu s pogledom na vinograde Holiday Home Vinola - 6 Holiday Home Vinola - 5 Holiday Home Vinola - 3 +2 Holiday Home Vinola - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju