Čisto more, hlad maslina i ugodni domaćini ponekad su sve što treba da se "ištekamo" iz svakodnevice. Resort Holiday Olive Garden u Jadriji, na pet kilometara od Šibenika, nudi upravo to, odmor za sva osjetila u mobilnim kućicama, raštrkanima u prirodi.

Kućice, koje su dovoljno velike za manje društvo ili obitelj (32 do 37 kvadrata) imaju 2 spavaće sobe i 2 kupaonice, dnevni boravak, kuhinju, i najvažnije – prostranu terasu na kojoj možete satima ispijati jutarnju kavu, doručkovati ili provoditi večeri s prijateljima. Kućice su opremljene modernim namještajem, klimom, a na raspolaganju je i perilica posuđa kako ne biste gubili vrijeme na pranje suđa i što prije mogli krenuti na plažu.

Osim maslina u Olive Gardenu možete namirisati i ljekovito bilje, ali i more budući da se nalazi tik do plaže, kao i ulje za masažu. Pod vještim prstima masera nakupljeni stres brzo će se istopiti. U Jadriju osobito vole doći surferi kako bi uhvatili dobar vjetar na plaži Mali Viganj, kao i svi zaljubljenici u slobodu koju omogućuje odmor u prirodi. 

Cijene smještaja kreću se od oko 680 kuna po danu izvan sezone, domaćini nude i popust od 15 do 20 posto na rezervacije  a ovdje možete baciti oko na cjenik.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju