E, pa, ako se usudite, sada je prilika. Luxury Travel Intelligence (turistički portal za super bogate) i portal VeryFirstTo žele zaposliti čovjeka koji bi išao na jednogodišnje, milijun dolara vrijedno putovanje oko svijeta - besplatno.

Postoji, naravno i nekoliko sitnih uvjeta:
1. Morate pisati o svemu što radite - i to u tajnosti.
2. Vjerojatno biste već otprije trebali biti bogati - organizatori će, naravno, dati ovaj milijunčić za smještaj, hranu i zabavu, ali razni neukalkulirani troškovi idu iz vašeg džepa.
3. Morate imati iskustvo u putovanjima, upoznavanju ljudi, kultura... U stvari, vjerojatno biste trebali biti poput Barba Luke ili Barbe Nadana – to bi moglo pomoći.

Sretni dobitnik će uživati u letovima privatnih zrakoplova, krstareći na luksuznim jahtama, i partijanjima na mjestima poput Buenos Airesa, Venecije, na Maldivima, u Miamiju... Naravno tu je i neizostavno skijanje.

Još uvijek niste zainteresirani? Naravno da ne, uživate u svom dvoipolkvadratnom uredu. Nema problema, onda se nikako nemojte prijaviti na natječaj koji je otvoren do 30.04.2014! Ako ipak jeste, imate vremena za ispuniti upitnik i pročitati pravila - tu vam je link! Očekujemo barem razglednicu!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju