Naši stari prijatelji – Nomadi, već neko vrijeme u svojoj ponudi drukčijih dalekih putovanja imaju krstarenja. Jedan od njih, Kristijan Grubišić – Gruba, javio nam se neposredno nakon povratka s ture i prije puta u Kirgistan te nam je poslao materijale sa završenog krstarenja nevjerojatnim Maldivima, zbog kojih bismo rada ovog trena spakirali kufere i krenuli na odmor u južnu Aziju.

Kada Nomadi zamišljaju idealan odmor, onda su redom na popisu daleke zemlje u kojima mnogo dobivate za vaš novac, a kada vidimo kadrove iz priloženog vide,a čini nam se kako Maldivi ne bi uopće trebali imati cijenu koliko su savršeni.

Katamaranom kroz koraljne labirinte

Nomadima se na krstarenju Maldivima možete pridružiti u svibnju iduće godine, taman da odradite jedan godišnji na 29 Celzijevih stupnjeva zraka i mora prije ljetnog godišnjeg. Što sve nude za 12 dana i cijenu od  9700 kuna za ranoranioce (plus aviokarta), pogledajte na njihovim stranicama, a kako bismo vas još više približili odluci da se maknete od rutine i zaplovite Maldivima, prenosimo mali teaser, odnosno opis predivnih Maldiva iz perspektive Nomada:

"Kada bi Majka Zemlja nosila odjeću, Maldivi bi bili seksi tangice satkane od 1200 otočića grupiranih u 26 atola, opasanih Indijskim oceanom. Svima su nam dobro poznate palete boja koje blješte sa fotografija i brošura za Maldive, a mi ćemo projedriti kroz nekoliko atola i nebrojeno otoka ovog čuda prirode. Ležanje u resortima nije naša furka, nama su cilj osamljene plaže, koraljni grebeni i snorklanje na lokacijama gdje se okupljaju mante, kitopsine, grebenski morski psići, kornjače, dupini, raznobojne zvijezde, opaki ježinci i najšarenije i najekstravagantnije ribice morskih dubina."

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju