Na malo više od sat vremena vožnje od Zlatibora, na zapadnom dijelu središnje Srbije, smjestilo se umjetno jezero Perućac, gdje osim apartmana i brvnara možete naći i idilične kućice na vodi. U kombinaciji s vodopadom Vrelo, kao i obližnjom planinom Tarom, taj je kraj omiljen među zaljubljenicima u prirodu.

Jedna od kućica, Lake House Perucac, na Bookingu ima izvanredne recenzije. Sa spavaćom sobom i kuhinjom s hladnjakom i blagovaonicom mala kuća idealna je za odmor udvoje.

Lake House Perucac - 3 Lake House Perucac - 3 (Foto: Booking.com)

Kada vam dosadi roštiljanje, kupanje ili ljenčarenje na vodi s pogledom na predivnu prirodu, možete krenuti u istraživanje okolice biciklom, pa i krenuti do Nacionalnog parka Tara, gdje vas čekaju brojne staze s predivnim vidikovcima. Krstarenje ili plovidba kajakom po Drini, kao i promatranje medvjeda, samo su neke od aktivnosti kojima se možete baviti u tom dijelu Srbije.

U srcu istarskog Hollywooda: Konoba-pizzerija i pogled zbog kojih se isplati skrenuti s puta Ladonja Draguć Ladonja Draguć - 22 Ladonja Draguć - 17 +20 Ladonja Draguć - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju