U potrazi ste za dubinskim odmorom na osami, okruženi maslinovim stablima i s prekrasnim pogledom na Jadransko more? Svratite na Brač.

Na padini koja je od centra Bola udaljena oko 10 minuta hoda smjestila se ova šarmantna kućica od 23 četvorna metra. Kućica nosi ime Corta Maltesea, stripovskog junaka talijanskog majstora Huga Pratta – vječnog skitnicu, mornara i idealista koji je uvijek u potrazi za avanturom.

Riječ je o tradicionalnoj kamenoj kući koja je namijenjena za smještaj najviše dviju osoba.

Krevet se nalazi na polukatu Krevet se nalazi na polukatu (Foto: Airbnb.com)

U prizemlju se nalazi minijaturna kuhinja s malom blagovaonicom i kupaonicom, a s prizemlja vode stepenice do otvorenog polukata na kojem se nalazi krevet.

Na raspolaganju vam je i natkrivena terasa s koje puca prekrasan pogled na Bol i okolicu, a koja je idealna za druženje i opuštanje. Kada se zaželite vreve i buke, spustite su u grad i posjetite neke od sjajnih restorana koji poslužuju dalmatinske specijalitete.

Kućica Corto Maltese iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 119 eura na noć. Dio njezina šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Sat vremena od Zagreba: Savršena kuća za odmor u Hrvatskom zagorju Kuća za odmor Bitoševje, Klenovnik - 4 Glamping kućica Bitoševje Kuća za odmor Bitoševje, Klenovnik - 7 +4 Kuća za odmor Bitoševje, Klenovnik - 6

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju