Na Krku, nedaleko od gradića Omišlja u uvali Pušća smjestio se kamp Omišalj koji je otvoren cijele godine i prima goste tijekom cijele godine, na 350 parcela i 150 mobilnih kućica. Gosti kampa na raspolaganju imaju bazen, a zaigrati i mogu mini golf, odbojku na pijesku, vježbati pilates ili jogu, unajmiti čamac i jet ski ili unajmiti opremu za ronjenje u ronilačkom centru. Dječja igrališta i dječji bazen su na raspolaganju klincima, a za male posjetioce tu je i mala životinjska farma.

Duž cijele uvale Pušća prostite se šljunčana plaža, koja ljeti nudi brojne zabavne sadržaje. Kućni ljubimci su dobrodošli u kampu. U prvim danima proljeća kamp nudi i popust: ovisno o kategoriji kućice cijene noćenja su od 48 do 78,40 eura. Ponuda uključuje boravak u mobilnoj kućici za četiri odrasle osobe i dvoje djece do 12 godina, parkirno mjesto za jedno vozilo, početno i završno čišćenje, kao i korištenje posteljine i ručnika. Popust vrijedi za razdoblje od 17.02. do 31.03.2022, a minimalni boravak je 2 noći. Također, oni koji se odluče na boravak duži od tri noći, do 3.6. imaju mogućnost long stay popusta od 15 posto, pa će noćenje u mobilnoj kućici platiti od 51 eura.

Mobilne kućice, veličine 34 četvorna metra sastoje se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje, dnevnog boravka te prostrane terase. Za veće obitelji u ponudi su i veće mobilne kućice s tri spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinjom, boravkom i prostranom terasom. Sve su kućice kompletno namještene.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju